Ainutlaatuiset kokoustilat Hämeenlinna

Tervetuloa kokousparatiisiin Hämeenlinnassa – Tiirinkosken Tehtaan upeisiin kokoustiloihin! Etsitkö inspiroivaa ja rauhallista ympäristöä, joka virittää osallistujat luovaan tilaan? Haluatko tarjota kokousväelle unohtumattoman kokemuskokonaisuuden, joka jättää jälkensä kaikkien mieleen? Älä etsi enää, sillä olet saapunut juuri oikeaan paikkaan! Tiirinkosken Tehtaan ainutlaatuiset kokoustilat Hämeenlinna voivat olla täydellinen paikka juuri teille!

Tiirinkosken Tehtaan kokoustilat Hämeenlinnassa tarjoavat sinulle ja ryhmällesi täydellisen puitteet tehokkaalle ja inspiroivalle kokouspäivälle. Astuessasi sisään tiloihimme, huomaat heti maalaismiljöön rauhoittavan vaikutuksen. Luonnonläheinen ympäristö, jossa vehreät maisemat ja raikas ilma yhdistyvät historiallisen tehdasmiljöön kanssa, luo ainutlaatuisen tunnelman, joka viehättää kaikkia aisteja. Tämän avulla kokous tuo inspiraatiota, rauhaa ja ainutlaatuisuutta ryhmän keskelle.

Kokoustilat juuri sinua varten Tiirinkosken Tehtaalla

Huvila majoitushuone

Kokoustilamme on suunniteltu tarkasti tarjoamaan sinulle kaikki tarvittavat modernit mukavuudet. Käytössäsi on tilava ja valoisa huone, jossa mahtuu mukavasti jopa 20 henkilöä. Videotykki ja valkotaulu varmistavat, että kokouksen viestit välittyvät selkeästi ja tyylikkäästi. Älä huolehdi ruokailusta, sillä voit valita tarpeisiisi sopivan ruokatarjoiluvaihtoehdon – aamupalasta herkulliseen lounaaseen ja päiväkahveihin. Me huolehdimme siitä, että energiaa riittää koko päivän ajan.

Tutustu kokoustiloihin tarkemmin tästä!

Kokoustilat Hämeenlinnassa Tiirinkosken Tehtaalla tarjoavat ihanteellisen ympäristön erilaisten kokous- ja tapahtumajärjestelyjen toteuttamiseen. Tämä rauhallinen maalaismiljöö houkuttelee ihmisiä yhdistysten vuosikokouksiin, yritysten tiimipalavereihin sekä erilaisiin juhlatilaisuuksiin, kuten rippijuhliin. Kokoustilojen tarjoama ruokatarjoilu voidaan järjestää joko kahvilassa tai tilan omassa rauhassa.

Kokoustila tarjoaa väljän tilan jopa 20 hengelle, mikä mahdollistaa sekä pienempien että hieman suurempien ryhmien kokoontumisen. Videotykki ja valkotaulu ovat käytettävissä nykyaikaisten kokoustekniikoiden hyödyntämiseksi. Tämä tarkoittaa, että kokousten visuaaliset tarpeet voidaan täyttää helposti ja tehokkaasti. Lisäksi Tiirinkosken Tehtaan kokoustilat tarjoavat monipuolisia ruokailuvaihtoehtoja, kuten aamupalan, lounaan ja iltapäiväkahvit. Ruokatarjoilu voidaan räätälöidä vastaamaan asiakkaiden tarpeita ja mieltymyksiä. Tämä mahdollistaa sen, että kokouspäivästä voidaan tehdä täydellinen ja nautinnollinen kokemus kaikille osallistujille.

Kokoustilat Hämeenlinna edullisesti

Loft majoitus huone

Kokoustilojen vuokra on hinnoiteltu kilpailukykyisesti. Tuntihinta on 45 euroa, joka on kohtuullinen ja edullinen vaihtoehto laadukkaalle ja inspiroivalle kokouspaikalle. Tämä hinta tarjoaa mahdollisuuden käyttää tilaa joustavasti ja tehokkaasti oman aikataulun ja tarpeiden mukaan.

Jos olet kiinnostunut varaamaan kokoustilan Tiirinkosken Tehtaalta Hämeenlinnassa, voit jättää tarjouspyynnön osoitteeseen cafe@tiirinkoskentehdas.fi. Asiantunteva henkilökunta auttaa sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan erilaisen ja innostavan kokouspäivän upeassa miljöössä.

Tiirinkosken Tehtaan kokoustilat tarjoavat paitsi toimivan ja modernin ympäristön kokouksille ja tapahtumille, myös ainutlaatuisen maalaismiljöön, joka voi inspiroida osallistujia. Rauhallinen ja kaunis ympäristö voi luoda rentouttavan ja luovan ilmapiirin, joka edistää ajatusten vaihtoa ja ideoiden syntymistä. Kokoustilan sijainti Hämeenlinnassa tarjoaa myös kätevän sijainnin lähellä kaupungin keskustaa, mikä helpottaa saapumista ja logistisia järjestelyjä.

Kokoustilat HämeenlinnaTiirinkosken Tehtaalla ovat ihanteellinen valinta kaikille, jotka etsivät toimivaa, inspiroivaa ja viihtyisää tilaa erilaisille kokouksille ja tapahtumille. Olipa kyseessä sitten yrityksen strategiapalaveri, yhdistyksen vuosikokous tai perhejuhlat, nämä tilat tarjoavat tarvittavat puitteet onnistuneelle ja mieleenpainuvalle tapahtumalle. Pääsette samalla tutustumaan tilan eläimiin, kahvilaan ja Lifestyle myymälään.

On aika astua ulos perinteisistä ja tavanomaisista kokouspuitteista! Jos etsit unohtumatonta kokouspaikkaa Hämeenlinnasta, Tiirinkosken Tehtaan kokoustilat tarjoavat juuri sen, mitä tarvitset. Kuvittele hetki, kuinka voit yhdistää tehokkaan työskentelyn inspiroivaan ympäristöön, joka saa mielikuvituksesi syttymään liekkeihin. Nyt on sinun hetkesi tehdä päätös, joka muuttaa kokouskulttuurinne pysyvästi parempaan suuntaan. Astu ulos tavanomaisuuden harmaudesta ja astu rohkeasti kohti uutta ja innostavaa kokemusta. Tiirinkosken Tehtaan kokoustilat Hämeenlinnassa ovat täällä odottaakseen sinua. Ota yhteyttä ja varaa paikkasi ainutlaatuiseen kokouspäivään, joka jää mieleesi ikuisesti. Yhdessä voimme tehdä unelmistasi todellisuutta. Tutustu ja varaa kokoustilat tästä!