Etsitkö nähtävää Hämeenlinnassa?

Tervetuloa seikkailulle Hämeenlinnan sydämeen – Tiirinkosken tehtaan ihanaan maalaismiljööseen! Jos etsit koettavaa ja nähtävää Hämeenlinnassa, olet saapunut juuri oikeaan paikkaan. Täällä pääset nauttimaan monipuolisista elämyksistä, jotka tyydyttävät niin luonnonystävän sielun kuin kulttuurinälkäisen mielen. Valmistaudu ihastumaan paikan tarjoamaan ainutlaatuiseen tunnelmaan ja elämyksiin kaikkine herkkuineen. Kun etsit uutta nähtävää Hämeenlinnassa, niin suosittelemme astumaan Tiirinkosken Tehtaan ihanaan maalaismiljööseen, joka tarjoaa paljon tekemistä ja nähtävää!

Kahvila – herkkuja ja historiaa

Tiirinkosken Tehtaan vohvelikahvila Hämeenlinna

Astuessasi kahvilaamme, astut samalla aikamatkalle menneeseen. Tiirinkosken tehtaan kahvila on upea yhdistelmä perinnettä ja modernia fiilistä. Tarjoamme herkullisia leivonnaisia ja laadukasta kahvia, joiden makumaailma kietoutuu yhteen tehtaan historian kanssa. Kahvilamme tarjoaa paitsi silmänruokaa myös tietoa tehtaan mielenkiintoisesta historiasta. Voit uppoutua tarinoiden maailmaan, kun maistelet tuoreita leivonnaisia joen pauhun äärellä.

Kahvilamme on tunnettu erityisesti omalla tilalla tuotetuista härkäpavuista valmistetuista vohveleista. Vohvelit ovat erittäin herkullisia niin makeana kuin suolaisenakin versiona. Suuri vohveliannos menee varmasti lounaasta, joka ei varmasti jätä enää nälkäiseksi. Ihana vohvelikahvilamme tarjoaa myös paljon muita herkkuja, jotka ovat juuri valmistettuja ja tuoreita makuelämyksiä. Tule ja koe, miten menneisyys ja nykypäivä sulautuvat yhteen taianomaisella tavalla kahvilassamme!

Myymälä – tee löytöjä kotiin ja lahjaksi!

Tiirinksoken Tehtaan myymälä

Tiirinkosken tehtaan myymälässä voit tehdä löytöjä, joita et muualta löydä. Laaja valikoima erilaisia tuotteita kiehtoo varmasti shoppailijaa  ja luo mahdollisuuden tukea paikallista käsityötä. Suloiset keramiikkaesineet, ainutlaatuiset tekstiilit ja ihanat vaatteet ovat vain pintaraapaisu siitä, mitä myymälämme pitävät sisällään.

Tiirinkosken Tehtaan lifestyle myymälä on tunnettu erityisesti sisustus- ja vaateliikkeenä, mutta myymälästä löytyy myös paljon muuta mielenkiintoista ostettavaa. Valikoimamme vaihtuu jatkuvasti, joten voit olla varma, että aina löydät jotain uutta ja mielenkiintoista valikoimastamme. Tutustu rauhassa ja anna inspiraation viedä sinut mukanaan – täältä voi lähteä mukaasi aarre, joka muistuttaa vierailustasi vielä pitkään.

Tilan eläimet – luontokokemus kaupungissa

Tiirinkosken Tehtaalla Hämeenlinnassa on paljon koettavaa

Tiirinkosken tehtaan alueella asuu myös ihastuttavia eläimiä, jotka tekevät vierailustasi entistäkin eläväisemmän. Käy moikkaamassa maatilan suloisia asukkaita ja anna itsesi lumoutua niiden läsnäolosta. Eläimet tuovat kaupunkilaisenkin arkeen ripauksen maalaismaisemaa ja rakkautta luontoon. Päästä hetkeksi arjen kiireet ja tule tutustumaan tilan eläinystäviin – heidän seurassaan tunnet, miten pienet ilot voivat tehdä suuren eron.

Majoitusvaihtoehdot – yövy maalaisromanttisessa ympäristössä

Nähtävää Hämeenlinnassa

Haluatko viipyä pidempään ja uppoutua täysin Tiirinkosken tehtaan taianomaiseen tunnelmaan? Tarjoamme majoitusvaihtoehtoja maalaisromanttisessa ja rauhallisessa maalaismiljöössä. Voit yöpyä modernissa ja suuressa huoneessa, jotka huokuvat lämpöä, luksusta ja rauhaa. Täällä yövyt unenomaisessa ympäristössä, jossa aika pysähtyy hetkeksi ja mieli lepää. Anna tehtaan tarinan kutoa uneen ja herää virkeänä uuteen päivään täynnä seikkailunhalua!

Luontopolku ja laavu – hengähdys metsän siimeksessä

Luontopolku ja laavu Hämeenlinnassa

Tiirinkosken tehtaan tilan ympärillä kulkee upea luontopolku metsän siimeksessä, joka kutsuu sinut tutkimusmatkalle läpi kauniin luonnon. Kävele, pyöräile tai vain istahda nauttimaan metsän rauhasta. Polun varrella voit bongata paikallisia eläimiä ja kasveja sekä ihailla metsän rauhaa. Seikkailusi voi huipentua upealle laavulle, jossa voit viettää hetken grillaillen tai vain katsellen avotulta. Ilta-auringon viimeiset säteet maalaavat taivaan kultaan, ja ympärillä vallitseva hiljaisuus saa sinut tuntemaan, että tässä hetkessä on jotain taianomaista.

Tiirinkosken Tehtaan alue Hämeenlinnassa tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän historiaa, kulttuuria ja luontoelämyksiä. Kahvilamme ja myymälämme ovat täynnä inspiroivia tarinoita ja käsityön taidonnäytteitä. Eläimet ja majoitusvaihtoehdot luovat unohtumattomia hetkiä vierailullesi. Ja kun astut luontopolulle metsän siimekseen, aistit sen rauhan ja kauneuden. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Tiirinkosken tehtaalle – täällä jokainen hetki on täynnä elämää, historiaa ja elämyksiä!