Äitienpäivälounas Hämeenlinna – Ainutlaatuista tunnelmaa

Hämeenlinnan tuntumassa sijaitseva Tiirinkosken Tehdas tarjoaa maalaistunnelmallisen vaihtoehdon jälleen tänäkin vuonna Äitienpäivän juhlintaan. Äitienpäivänä kutsumme sinut ja läheisesi nauttimaan herkullisesta ruoasta upeassa ja rentouttavassa maalaismaisemassa.

Herkullista ruokaa ja tunnelmaa

Äitienpäivälounas Tiirinkoskella, kuvassa kana-parmesaani vohveli

Tiirinkosken Tehtaan kahvila on tunnettu paitsi herkullisesta ruoasta myös idyllisestä ympäristöstä. Tehtaan kahvilan lämminhenkinen tunnelma yhdistettynä luonnonkauniiseen ympäristöön tekevät hetkestä ihanan kokemuksen äidille ja koko perheelle.

Äitienpäivä vohvelit

Tiirinkosken Tehtaalla on tuttuun tapaan tänäkin vuonna Äitienpäivän kunniaksi tarjolla herkullisia suolaisia ja makeita vohveleita. Olemmekin erityisesti tunnettuja vohveleistamme, jotka on valmistettu paikallisista härkäpavuista. Kahvilamme tarjoaa ihania vohveli- ja salaattiaterioita äitienpäivänä varmasti moneen makuun.

Kahvilan menun pääset vilkaisemaan tästä.

Emme tietenkään unohda äitienpäiväkakkua, sillä kahvilan valikoimassa on ihania herkkuja Äitienpäivän kunniaksi vaikkapa kuohuviinin kera.

Monipuolinen kokemus

Tiirinkosken uniikit hääpaikat Hämeenlinnassa

Tiirinkoskella riittää nähtävää ja koettavaa, joka tekee Äitienpäivästä entistä ikimuistoisemman. Tehtaan läheisyydessä sijaitsevat Tiirinkosken eläimet tarjoavat upean mahdollisuuden tutustua eläimiin niiden luontaisissa olosuhteissa. Voit viettää aikaa ihastellen eläimiä ja nauttien rauhallisesta hetkestä luonnon keskellä.

Äitienpäivälounaan jälkeen voit suunnata Tiirinkosken lifestyleputiikkiin, jossa on tarjolla laaja valikoima lahjaideoita äidille tai vaikka itselle. Putiikki henkii ainutlaatuista lifestyle-tunnelmaa ja tarjoaa inspiroivia löytöjä niin sisustamiseen kuin pukeutumiseenkin. Tee ostoksia rennossa ja tunnelmallisessa ympäristössä löytäen juuri täydelliset lahjat tai hemmotteluhetket äidille.

Äitienpäivänä Tiirinkoski haluaa tarjota ikimuistoisen päivän äideille ja koko seurueelle. Halutessasi voit myös varata majoituksen äitienpäiväksi maalaisromanttisesta majoituksestamme!

Tule viettämään äitienpäivää Tiirinkosken Tehtaalle ja nauti monipuolisesta kokemuksesta, upeasta miljööstä ja herkullisesta ruoasta. Äitisi ansaitsee parasta, ja Tiirinkoski tarjoaa täydellisen ympäristön juhlistaa häntä.  Tervetuloa luomaan yhdessä unohtumattomia muistoja Tiirinkoskelle!

Tervetuloa Tiirinkosken Tehtaalle

Äitienpäivänä osoita rakkauttasi äitiäsi kohtaan ja vietä ikimuistoinen päivä Tiirinkosken Tehtaalla. Nauti herkullisesta ruoasta, kauniista maisemista ja lämpimästä tunnelmasta yhdessä perheesi kanssa. Tämä päivä on omistettu äideille, ja me haluamme tehdä siitä unohtumattoman.