Joulun Taikaa 2.12. – 3.12.2023

Joulun Taikaa Tiirinkoskella

Joulun Taikaa Tiirinkoskella: Ihastuttava Jouluinen Tapahtuma 2.12. – 3.12.2023

Joulu lähestyy kovaa vauhtia, ja mikä olisikaan parempi tapa virittäytyä joulutunnelmaan kuin osallistua Tiirinkosken perinteiseen Joulun Taikaa -tapahtumaan! Lämpimässä tapahtumassa nautit maatilan joulun tunnelmasta glögin kanssa, sekä voit tehdä hyviä ostoksia niin joulukaupan kuin kahvilankin puolella! Älä myöskään unohda ohjelmanumeroita, joita on tarjolla läpi viikonlopun.

Joulun Taikaa ohjelma:

Lauantaina 2.12.

  •  Piparkakkupaja
  • Kukkakauppa Plumosus tuo ihanat kranssit ja kukat myyntiin

 

Sunnuntainta 3.12.

  • Kissankulmaneläinpihan jouluponi paikalla kello 12-14
  • Pärlans Toffeiden maistelua

 

Läpiviikonlopun tarjolla on

  • Hurmaavia joulukoristeita
  • Joulun toivotuimpia joululahjoja
  • Kuumaa glögiä
  • Kahvilan ihastuttavia herkkuja
  • Yhteisöllisyyttä ja lämmintä jouluhenkeä

 

Joulun Taikaa jatkuu läpiviikonlopun ja sunnuntaina pääset maistelemaan Tiirinkosken Tehtaalla Pärlans toffeita.

Tämä sydämellinen ja jo perinteeksi muodostunut tapahtuma kutsuu sinut ja perheesi nauttimaan joulun ihanimmista hetkistä, herkuista ja yhteisöllisyydestä. Laita kalenteriisi rasti päivämäärän 2.12.2023 kohdalle ja valmistaudu ihastumaan.

Joulun taikaa: Tunnelmallinen perinne

Tiirinkosken Joulun Taikaa -tapahtuma on vuosien ajan ollut koko seudun suosikki joulutapahtuma. Mikä tekee siitä niin erityisen? Se on yhdistelmä joulun taikaa, herkkuja, kukkia, kransseja ja tietenkin perinteistä glögitarjoilua. Tämä tunnelmallinen juhla luo ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia joulun lumosta ja yhteisöllisyydestä.

Tiedämme, että lapset ovat usein joulun suurimpia odottajia, ja meillä Tiirinkosken Joulun Taikaa -tapahtumassa lapset pääsevät nauttimaan omasta erityisestä elämyksestään! Lauantaina tarjoamme lapsille unohtumattoman mahdollisuuden osallistua piparkakkupajaan. Piparkakkupaja on paikka, jossa lapset voivat päästää luovuutensa valloilleen ja loihtia omia joulun ihmeitä. Pöydät notkuvat herkullisia piparkakkuja ja värikkäitä koristeita, joten pienet taikurit voivat aloittaa oman piparkakkutalon tai vaikka koristella piparkakkuihin lempihahmonsa muotoja.

Sunnuntaina puolestaan Kissankulmaneläinpiha tuo paikalle pnon, jonka kanssa on mahdollista päästä ajelulle sekä ottamaan yhteiskuvia.

Joulun kauneimmat lahjat: Täällä niitä odottaa

Mikä olisi joulu ilman lahjoja? Joulun Taikaa -tapahtumasta löydät myös joulun kauneimmat lahjaideat, jotka saavat perheesi ja ystäväsi loistamaan ilosta. Tapahtumassa on laaja valikoima käsitöitä, taiteilijoiden luomuksia ja persoonallisia lahjaideoita, jotka ovat täydellisiä jokaiselle rakkaallesi.

Koristele kotisi upeilla jouluesineillä tai löydä uniikki taideteos, joka tuo ripauksen taikaa jokaiseen päivään. Joulun kauneimmat lahjat löydät täältä sekä muistamise mm. opettajille. Voit olla varma siitä, että ne tuovat hymyn rakkaittesi huulille tänä jouluna.

Joulun kauneimmat koristeet ja herkut

Tapahtuma tarjoaa upean tilaisuuden aloittaa joulun valmistelut. Kaipaatko kauniita kukkakimppuja ja taidokkaita kransseja kotiisi? Täältä löydät ne! Lisäksi voit maistella joulun ihanimpia herkkuja, jotka vievät kielen mennessään. Herkulliset piparit, lämpimät juomat ja joulutortut tekevät tästä tapahtumasta joulufiilistä nostattavan elämyksen.

Yhteisöllisyyttä ja jouluista tunnelmaa

Joulun Taikaa ei ole pelkästään paikka herkutella ja tehdä ostoksia. Se on myös tapahtuma, joka yhdistää ihmisiä ja luo jouluista yhteishenkeä. Täällä voit tavata naapureitasi, ystäviäsi ja muita joulun ystäviä. Joulumusiikki ja lämmin tunnelma täyttävät ilman, ja voit jakaa joulutoiveesi muiden kanssa.

Tervetuloa ihastumaan Joulun Taikaan

Tervetuloa Tiirinkosken Joulun Taikaa -tapahtumaan lauantaina ja Sunnuntaina 2.12. – 3.12. Tämä on tilaisuutesi uppoutua jouluiseen tunnelmaan, tehdä ainutlaatuisia löytöjä ja jakaa hetkiä rakkaidesi kanssa. Ei ole parempaa tapaa valmistautua joulun odotukseen kuin osallistua tähän perinteiseen juhlaan.

Tule mukaan luomaan joulun taikaa ja ihanuutta Tiirinkoskella!