Autumn Perfection Laadukas Palapeli 1000 palaa

68,00 

Autumn Perfection on laadukas palapeli, joka koostuu 1000 palasta. Se on Kreetta Järvenpään taidokas luomus, joka tuo syksyn värit ja tunnelman elävästi kotiisi. Aitoista kukista otetun valokuvan yksityiskohdat tekevät tästä palapelistä paitsi haasteellisen ajanvietteen myös kauniin sisustuselementin, joka vie sinut syksyisen luonnon keskelle.

Varasto loppu

Osta nyt, maksa 30 päivän kuluessa Klarnalla!

Ilmainen toimitus yli 129€ tilauksiin!

Toimituskulut

 • Nouto Tiirinkosken myymälästä – 0,00€
 • Postipaketti – 7,90€
 • Lähellä paketti – 7,90€
 • Kotiinkuljetus – 20,00€

Maksutavat

Meillä käy kaikki suosituimmat maksutavat, kuten verkkopankki ja korttimaksut, tili- ja laskutusvaihtoehdot sekä Klarna. Klarnan avulla voit ostaa tuotteen nyt ja saat 30 päivää korotonta maksuaikaa.

 • Lähetysaika: Tuotteen toimitusaika on 2-4 työpäivää
 • Vaihto- ja palautusoikeus: 14 päivää käyttämättömälle tuotteelle
 • Pikanouto Tiirinkoskelta: Tuote on heti noudettavisssa Tiirinkosken myymälästä
4,8
Perustuu 88 arvioon
1-5 11:n arvosteluista
 1. Oli sujuvaa ja helppoa

  (1) (0)
 2. Nopea

  (1) (0)
 3. Nopeaa ja täsmällistä!

  (1) (0)
 4. (1) (0)
 5. Toimitus ok, verkkosivustollasaisi olla kokohaku

  (1) (0)

Kuvaus

Autumn Perfection laadukas palapeli 1000 palaa tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tuoda syksyinen tunnelma kotiisi Kreetta Järvenpään taitavan taiteen kautta. Tämä palapeli ei ole vain perinteinen ajanviete, vaan se on korkealaatuinen taideteos, joka yhdistää aitojen kukkien kauneuden ja palapelien viehätyksen. Palapelin mukana tulee kuvaa vastaava juliste.

Kreetta Järvenpää on onnistunut luomaan Autumn Perfection kukka-asetelman, joka vangitsee syksyn lämpimät sävyt ja herättää henkiin luonnon kauneuden. Valokuvassa käytetty aitojen kukkien kuvaus tuo esiin yksityiskohtia ja värejä, jotka tekevät tästä palapelista visuaalisesti kiehtovan ja poikkeuksellisen laadukkaan.

Autumn Perfection palapeli koostuu 1000 palasta, mikä tarjoaa sekä haasteita että palkintoja palapelien harrastajille. Jokainen pala on huolellisesti suunniteltu ja valmistettu, jotta kokonaisuus olisi visuaalisesti tyydyttävä ja kestävä. Palapeli ei ole pelkkä peli, vaan se muuntuu upeaksi sisustuselementiksi, kun sen kokoamisen jälkeen voit kehystää sen ja ripustaa sen seinälle, tuoden syksyisen lämmön ja kauneuden kotiisi.

Aidoista kukista otettu valokuva antaa tälle palapelille ainutlaatuisen ja elävän ulkonäön. Kukkien yksityiskohdat ja niiden kaunis järjestely tekevät tästä palapelista enemmän kuin vain pelin – se on taidekappale, joka luo tunnelmaa ja nostaa esiin syksyn kauneuden. Kukka-asetelman valinta antaa palapelille tietyn elegantin ja luonnonläheisen ilmeen, joka tekee siitä keskipisteen huoneessasi.

Autumn Perfection laadukas palapeli ei ole vain tuote, vaan se on mahdollisuus omistaa pala Kreetta Järvenpään taikuutta. Tämä palapeli on suunniteltu herättämään henkiin syksyn tunnelma ja tarjoamaan visuaalista iloa kaikille, jotka arvostavat taiteellista näkemystä ja palapelien tuomaa haastetta. Oli kyseessä sitten syksyn sateiset päivät tai rauhalliset iltojen hetket, tämä palapeli tarjoaa mahdollisuuden uppoutua luonnon kauneuteen omassa kodissasi.

Nopeat toimitukset

Vain 2-5 arkipäivää!

Laajat maksuvaihtoehdot

Meille käy monet maksutavat. Voit myös jakaa laskua halutessasi!

Vaihto- ja palautusoikeus

14 päivän vaihto- ja palautusoikeus!

Liity sähköpostilistalle!

Liittymällä yhteisöömme nyt saat:
10€ alennusta ensitilauksesta
sekä
ihastuttavan oppaan: Värien psykologia vaatetuksessa
(jota vain harva osaa hyödyntää)

Liity mukaan Tiirinkosken Tehtaan yhteisöön ja pysy ajan tasalla!

Kiitos tilauksesta!

Tässä 10 euron alennuskuponki: TIIRINKOSKI-24

Alennuskuponki toimii kaikkiin normaalihintaisiin tuotteisiin. Tilauksen minimisuuruus on 50€. Pääset lisäämään alennuskoodin kassalla ennen maksutavan valintaa.

Opas: Värien psykologia vaatetuksessa sekä alennuskoodi löytyvät sähköpostistasi!