Kahvipäivä

Kahvipäivä Tiirinkoskella

Tervetuloa Kahvipäivään 18.11 – Johan & Nyströmin kahvilaatuja maistellen!

Olemme innoissamme ilmoittaessamme, että Tiirinkosken Tehtaan kahvipäivä järjestetään jälleen 18. marraskuuta. Tänä vuonna päätimme tehdä jotain erityistä tarjoamalla teille mahdollisuuden tutustua maailmanluokan kahvilaatuihin, jotka ovat peräisin yhdestä Pohjoismaiden arvostetuimmista kahvipaahtimoista, Johan & Nyströmistä.

Päivämäärä: 18. marraskuuta
Aika: Klo 11.00 – 14.00
Paikka: Tiirinkosken Tehtaan kahvila, Haantie 5, 13500 Hämeenlinna

Ohjelma:

Kahvimaistelua Johan & Nyströmin tapaan

Aloitamme päivän kahvimaistelulla, jossa voit uppoutua erilaisten kahvien maailmaan. Johan & Nyström on tunnettu tinkimättömästä laadustaan ja kahvien ainutlaatuisista makuprofiileista. Pääset maistelemaan erilaisia kahvilaatuja, aina perinteisistä espressopavuista eksoottisempiin kahvisekoituksiin. Asiantuntijamme opastavat sinua kahvin valmistuksen saloihin ja kertovat tarinoita kunkin kahvin alkuperästä.

Kahvia ja herkkuja

Kahvipäivänä tarjolla on tietenkin myös herkullisia kahvileivonnaisia, jotka sopivat täydellisesti kahvin seuraksi. Voit nauttia kupin tai useamman kahvia kahvilassamme tai halutessasi voit ostaa mukaasi kotiin viemisiksi suosikkikahviasi.

Tietoa Johan & Nyströmistä

Kahvipäivän aikana saat myös mahdollisuuden oppia lisää Johan & Nyström -kahvipaahtimon tarinasta, sen eettisistä periaatteista ja kestävän kehityksen sitoumuksista. Heidän intohimonsa laadukkaisiin kahveihin ja kestävään kahvinviljelyyn tulee varmasti inspiroimaan sinua.

Lisätietoja tapahtumasta tulee tähän vielä lähempänä tapahtumaa!

Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus uppoutua kahvin maailmaan ja nauttia upeista kahvilaaduista yhdessä muiden kahvin ystävien kanssa. Tule mukaan Kahvipäivään 18.11. ja koe aistillinen matka kahvin maailmaan Johan & Nyströmin seurassa.