Joulu saapui Tiirinkoskelle 28.10 – 29.10

Joulu saapui Tiirinkoskelle

Tervetuloa nauttimaan joulun tunnelmasta Tiirinkoskella! Joulu saapui Tiirinkoskelle -tapahtuma järjestetään lauantaina 28.10. ja sunnuntaina 29.10. Joulu saapuu ja haluamme juhlistaa sitä yhdessä kanssasi.

Jouluosasto – Joulun odotus alkaa täältä

Tiirinkosken Jouluosasto on avoinna molempina päivinä. Täältä löydät runsaan valikoiman jouluisia tuotteita, jotka sopivat täydellisesti jouluun valmistautumiseen. Etsitpä sitten tunnelmallisia joulukoristeita, lahjaideoita läheisillesi tai uusia sisustusyksityiskohtia kotiisi, Jouluosasto tarjoaa inspiraatiota ja vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Astu sisään ja anna jouluhulluutesi päästä valloilleen!

Kahvilan jouluherkut – Makumatka Jouluun

Joulun taika saapuu myös kahvilaamme, kun joulunavajaistemme myötä joulun tunnelma valtaa tilamme! Luvassa on lämmintä glögiä höyryävissä mukeissa ja herkullisia joulun makuja, jotka sulattavat sydämesi. Hemmottele itseäsi tai läheisiäsi valikoimallamme monenlaisia jouluherkkuja, jotka saavat hymyn huulillesi.

Lapsille hauskaa tekemistä

Lapset ovat tervetulleita osallistumaan piparkakkujen koristelutapahtumaan. Se on loistava tilaisuus luovuudelle ja herkuttelulle samanaikaisesti. Lapset voivat koristella omat piparkakkunsa ihanilla ja herkullisilla värikkäillä koristeilla. Ja mikä parasta, voivatpa he ottaa koristellut herkkunsa mukaansa tai nauttia ne paikan päällä!

Uusi sijainti – Lisää tilaa ja mukavuutta:

Jouluosaston uusi sijainti kahvilamme myymäläpuolella takaa sen, että kaikki asiakkaat voivat tutkia rauhassa joulun ihanuuksia. Aiemmin jouluosasto sijaitsi ihanassa aitassamme, mutta tänä vuonna olemme varanneet sen monille muille upeille tapahtumille. Jouluosasto on täynnä tunnelmaa ja inspiraatiota, ja siellä on jotain jokaiseen makuun.

Tule kokemaan jouluinen ilo

Joulu on aika, joka yhdistää meitä kaikkia, ja haluamme jakaa sen ilon ja lämmön kanssasi. Oli sitten kyseessä joulun odottaminen tai varhainen valmistautuminen, tervetuloa viettämään aikaa jouluaiheisen ohjelman parissa Tiirinkosken Jouluosastolla. Meillä on ilo tarjota sinulle ainutlaatuinen mahdollisuus luoda lämmin ja tunnelmallinen joulu jo ennen joulukuun saapumista.

Aukiolot

Lauantai 28.10. kello 11:00 – 18:00

Sunnuntai 29.10. kello 12:00 – 17:00

Huomioithan

Koska Jouluosasto on suosittu kohde ja tarjoaa monenlaista tekemistä, suosittelemme saapumaan ajoissa. Joulu saapui Tiirinkoskelle, ja meillä on ilo jakaa tämä taianomainen aika kanssasi. Odotamme innolla tapaamistamme! Tule mukaan luomaan jouluinen tunnelma ja nauti yhteisestä ajasta Tiirinkosken Jouluosastolla.